چهارشنبه ۱۵ آبان ۱۳۸۷ - ۱۸:۳۴
۰ نفر

همشهری آنلاین: اگر در تلاش هستید که وزن کم کنید یا یک طرح غذای سالم ایجاد کنید، باید ببینید چه غذاهایی روی بشقاب شماست

انجمن دیابت آمریکا در این باره می‌گوید شما باید در مورد این بازبینی را در هنگام وعده‌های غذایی‌تان انجام دهید تا مطمئن شوید که حاوی بخش‌هایی از انواع غذای متفاوت است:

  •  حدود یک چهارم از مواد غذایی مصرفی‌تان باید حاوی مواد نشاسته‌ای (کربوهیدراتی) مانند گندم، برنج، پاستا، سیب‌زمینی، نخود یا ذرت باشد.
  •  یک چهارم دیگر غذای مصرفی‌تان باید غنی از پروتئین مانند مرغ، ماهی، گوشت و سویا باشد.
  •  نیمی از غذای شما باید حاوی سبزیجات غیرنشاسته‌ای مانند براکلی، هویج، خیار، گوجه فرنگی یا گل کلم باشد.
  •  غذای‌تان را با یک لیوان شیر چرخ‌کرده یا یک تکه میوه یا یک نان کوچک به پایان برید.

 HealthDay News, 5 Nov., 2008

کد خبر 67584

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز